مطالب منتخب

قابلیت “حذف پیام برای همه” در دسترس تمام کاربران واتس اپ قرار گرفت!

قابلیت “حذف پیام برای همه” در دسترس تمام کاربران واتس اپ قرار گرفت!
Delete Message WhatsApp

اندروید
آموزش
۶ آبان ۱۳۹۶
2,199 بار بازدید
بدون دیدگاه
دانلود کنید

قابلیت “حذف پیام برای همه در دسترس تمام کاربران WhatsApp واتس اپ قرار گرفت.

حدف پیام برای همه به شما امکان می دهد پیامی را که به یک گروه یا فرد ارسال کرده اید حذف نمایید. این عمل مخصوصا برای هنگامی که پیامی را به اشتباه برای شخصی می فرستید یا پیامی که ارسال کرده اید شامل اشتباه است، مفید خواهد بود. پیام هایی که برای همه حذف می کنید با جمله “این پیام حذف شد” در گوشی گیرنده جایگزین می شوند. به همین شکل، اگر در یک چت ببینید “این پیام حذف شد” یعنی فرستنده پیام آن را برای همه حذف کرده است.

شما فقط تا هفت دقیقه پس از ارسال پیام مهلت دارید آن را برای همه حذف کنید. پس از اتمام مهلت، دیگر راهی برای حذف آن پیام برای همه وجود ندارد.

توجه:

  • برای حذف موفقیت آمیز پیام برای همه، شما و گیرنده هر دو باید روی آخرین نسخه واتساپ باشید.
  • اگر شما یا گیرنده روی آخرین نسخه نباشید، این ویژگی را نخواهید داشت.
  • ممکن است گیرنده پیام شما را پیش از حذف ببیند یا بخواند.
  • اکر این عمل ناموفق باشد، شما خبر دار نخواهید شد.

 

 

برای حذف پیام برای همه در دستگاه های اندروید – Android:

  1. واتساپ را باز کرده و بروید به چتی که می خواهید پیام آن را حذف کنید.
  2. روی پیام زده و نگه دارید. یا اینکه برای حذف چند پیام در یک زمان، بزنید روی چندین پیام.
  3. بزنید حذف  در بالای صفحه > حذف برای همه.

 

 

برای حذف پیام برای همه در دستگاه های آیفون – iPhone:

  1. واتساپ را باز کرده و بروید به چتی که می خواهید پیام آن را حذف کنید.
  2. روی پیام زده و نگه دارید > از منو حذف را انتخاب کنید. یا اینکه برای حذف چند پیام در یک زمان، بزنید روی چندین پیام.
  3. بزنید حذف  > حذف برای همه.

 

 

برای حذف پیام برای همه در دستگاه های ویندوز فون – Windows Phone:

  1. واتساپ را باز کرده و بروید به چتی که می خواهید پیام آن را حذف کنید.
  2. روی پیام زده و نگه دارید.
  3. بزنید حذف > حذف برای همه.
عضویت در کانال تلگرام اندروید تایم اینجا کلیک کنید

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه جدید